DESCRIERE SI REGULAMENT

Concept original GlobalCultural în colaborare cu Asociaţia Art Respect si Primăria Municipiului Braşov

Argument

Având în vederea necesitatea acută a schimbării mentalităţii culturale atât în rândul artiştilor, cât şi în rândul publicului, Asociaţia Global Human Recovery şi Art Respect propun o alternativă la oferta culturală actuală adresată copiilor şi tinerilor, alternativă în care promovarea acestora să fie una reală, departe de conceptul eronat de „vedetă” şi în rezonanţă cu suma de calităţi si conditii necesare unui tânăr talentat pentru a deveni artist în adevăratul sens al cuvântului.

Super Vox isi propune sa sustina real copiii si tinerii solisti de muzica pop, rock, jazz, în parcurgerea unui traseu cultural corect din punct de vedere muzical şi uman, promovarea muzicii de calitate şi a atitudinii culturale a tinerilor artişti, cât şi a publicului.

Acestea se vor realize prin educarea gustului artistic, a sensibilităţii şi pasiunii pentru muzica valoroasă, a simţului critic şi a capacităţii de discernământ bazat pe o cultură muzicală temeinica, având la dispoziţie o alternativă la repertoriul muzical agresiv propus de zona media de profil, promovarea actului artistic autentic în spaţii adecvate- scenă, decor, locaţie strict culturală şi în condiţii tehnice de cea mai bună calitate.

PARTICIPANŢI:- copii şi tineri cu vârsta intre 5 si 18 ani

DESCRIERE:

Spectacolul se va desfasura lunar, începând cu 03 martie 2016, când va avea loc ediţia pilot a acestui proiect.

In urma preselecţiei, juriul alcatuit din profesionisti in muzică, va alege câte 5 copii pentru fiecare spectacol lunar, ce vor sustine cate un mini-recital alaturi de Walter Dionisie si alti invitati.

Preselecţia se va desfăşura în data de 26 februarie 2016, la Sala mică Patria Brasov, începând cu orele 16:00 şi va consta în audiţia şi evaluarea participanţilor şi selecţionarea unui număr de câte cinci copii pentru fiecare spectacol din lunile: aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie- 2016.

Concurentii vor pregati o piesa la alegere, tinand cont de concordanta dintre mesaj si varsta, tinută de scena adecvată.

Concurentii, vor trimite negativul piesei pe are o vor interpreta, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numele concurentului, varsta si titlul piesei, pana la data de 24 februarie 2016.

Vor fi cate cinci participanti selectionati pentru fiecare spectacol lunar, care vor sustine un recital, insumand trei piese, una de linie(pentru etalarea calitatilor vocale) alta de sensibilitate(pentru etalarea capacitatilor de expresie-emotie) si alta de show(prezenta/miscare scenica).

Juriul va acorda trofeul „SuperVox” participantilor care vor atinge o medie prestabilita, de ex. 9.70

In situatia in care toti concurentii ating aceasta medie, toti cei cinci vor merge mai departe in finala din decembrie.

Toti participantii selectionati, vor fi direct indrumati, gratuit, de echipa Global Cultural,pentru alegerea pieselor, performanta vocala si scenica, dictie si expresie artistica.
Vor avea la dispozitie un studio dotat pentru imprimari audio-video, fiecare va beneficia de un videoclip de promovare si daca este cazul, de orchestratii originale.

În decembrie se va organiza finala în cadrul unui spectacol de gală cu invitaţi speciali în recital, premii şi momente interactive- surpriză.

Copiii si tinerii selectionati lunar vor fi premiati, in functie de punctajul acordat cu premii constand in :

· -bani/obiecte/ vouchere

· - PRODUCTIE-PROMOVARE- în studio GLOBAL HUMAN RECOVERY, unde înaintea fiecărui eveniment se va face pregatirea constând în asistenţă muzicală ( imprimari, videoclipuri, realizare negative, orchestratii originale, cursuri de prezenta scenica, dictie, comunicare)- costurile de studio fiind suportate de Global Human Recovery

· Inregistrarea si difuzarea a spectacolelor va fi realizată de Global Cultural TV- www.globalcultural.ro – Global Human Recovery

LOCATIA : Sala Mica Patria Brasov

Copiii şi tinerii nu vor plăti taxe de înscriere si de preselecţie.

Toate costurile de organizare, producţie şi asistenţă de specialitate sunt suportate de către organizatori.

Vă aşteptăm alături de noi să le arătăm copiilor talentaţi că preţul succesului în lumea în care ei cresc, nu înseamnă doar „a câştiga”, ci mai întâi de toate înseamnă„a dărui”!

Brasovul voteaza masiv!
Brasovul voteaza masiv!

Nov 21, 2019

Pe 15 noiembrie 1987 au castigat ei, acum, pe 24 noimbrie 2019, vom castiga noi, DEFINITIV!

FAMILIA A. TOMICA  ep 1- 1997 primul sitcom romanesc!
FAMILIA A. TOMICA ep 1- 1997 primul sitcom romanesc!

Mar 21, 2019

Familia A. Tomica, am recuperat primul episod, din 1997, produs la televiziunea Super Nova din Bucuresti, unde eram redactor-sef. A. Tomica, vine de la Aciocarlanoaie Tomica, personajul primcipal, interpretat de Cristi Martin, vesnicul somer, care, in fiecare episod isi gaseste o slujba, dar, datori...

Roz- estras de pe albumul
Roz- estras de pe albumul "Roz" al formatiei DoiLupi

Mar 20, 2019

Roz- extras de pe albumul "Roz" Muzica: Walter Dionisie Text: Anca Dionisie Interpreteaza DoiLupi - Walter si Anca Dionisie Walter Dionisie- voce, chitara, percutie, orga. Anca Dionisie- chitara, chitara bass Aranjament- Walter Dionisie Producator- Global Human Recovery ROZ 1. A trecut pe langa tin...

2 LuPi- Când te aștepți mai puțin
2 LuPi- Când te aștepți mai puțin

Sep 17, 2018

Muzica- Walter Dionisie Versuri- Anca Dionisie Voce, chitara, stomper - Walter Dionisie Ukulele-Anca Dionisie Operator imagine- Andreea Oprescu O productie Ai PoD FilM @Global Human Recovery 2018 Când te aștepti mai puțin Ce frumoasă-i viața, cu zâmbetu-i clandestin Ți se-așează-n față,...